BENNY NEECKX

Benny Neeckx, zaakvoerder van Schrijnwerkerij Neeckx, kan rekenen op vele jaren ervaring. Met passie voor zijn vak kiest hij de materialen die perfect bij uw project passen.  Deze vakman staat garant voor het beste materiaal en een vlotte service. Zowel voor grote klussen als voor kleine renovatiewerken kan u op Schrijnwerkerij Neeckx rekenen.

 

Kwaliteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit

Schrijnwerkerij Neeckx is al verschillende jaren bekend in de hout- en bouwsector om zijn kwaliteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Met schrijnwerkerij Neeckx heeft u een enthousiaste en correct werkend schrijnwerker die uw project tot een goed einde zal brengen.

 

Meer dan 25 jaar ervaring

Na meer dan 20 jaar ervaring in binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk, heeft Benny Neeckx in 2011 Schrijnwerkerij Neeckx opgericht.

Zijn kennis en ervaring van de voorbije 25 jaar zet hij dagelijks in om voor elke klant een droom waar te maken.

 

Eigen atelier – kwaliteit verzekerd

Bij Schrijnwerkerij Neeckx hechten we veel belang aan een goede verstandhouding met de klant.  Daarom zijn we niet enkel uitvoerende partij, maar staan we u ook graag bij met advies in oa de materiaalkeuze.

We maken alles op maat in ons eigen atelier.  We gebruiken daarbij de meest kwalitatieve materialen.

 

Uw droom – Uw project – Onze expertise

Naast ons advies en het gebruik van kwalitatieve materialen, kan u ook zeker zijn van een zorgvuldige afwerking.  Wij hechten veel belang aan een goede service!

Zowel grote als kleine projecten worden met even veel zorg uitgewerkt.

 

Voor particulier en bouwsector

Schrijnwerkerij Neeckx werkt steeds op maat. Elk project wordt eerst uitvoerig besproken met de klant.  Hierbij kan u rekenen op ons professionele advies. Tenslotte voeren we uw project met de grootste zorg uit.

Zowel particulieren als professionele partners zijn steeds welkom!